6.5 beta X1UA interface crashes overnight

X1 Professional Client 6.5 (Beta)

Moderator: Mods

6.5 beta X1UA interface crashes overnight

Postby yeswork » Mon Oct 20, 2008 3:59 am

Hi,

Every morning, I am greeted with a .NET error message, "X1UA interface has stopped working."

My computer, Vista Home Premium, runs 24/7. X1 6.5 beta seems to work OK during the day, but crashes overnight.

I have a nightly EMC Retrospect backup process (open files are also backed up). As far as I know the Retrospect backup is the only scheduled nightly process. I have Zone Alarm Pro, but it scans weekly.

Old X1 never crashed overnight, on the exact same computer.

Good luck in trouble shooting!
yeswork
X1 Power User
X1 Power User
 
Posts: 74
Joined: Sat Mar 27, 2004 8:56 am

Postby Kenward » Mon Oct 20, 2008 7:15 am

I saw a .NET error when I tried to start X1 in a different user in Vista.

It told me that I needed to install .NET. (I thought I had.) I did go and find a more recent version. I haven't seen any problems since.

I wonder if the X1 folks need to be a bit clearer about the .NET installation.
MK
X1 Search 8.5.2 - Build 6001si (64-bit)
Windows 10 Pro 64-bit | Windows 10 Home 32-bit
No, I have nothing to do with X1, just a user since 2004.
Kenward
X1 Guru
X1 Guru
 
Posts: 4076
Joined: Tue Apr 20, 2004 2:35 am
Location: UK

Postby Kenward » Mon Oct 20, 2008 8:06 am

I should have added that I installed X1 in a different user, and it had no problem leaping into action.
MK
X1 Search 8.5.2 - Build 6001si (64-bit)
Windows 10 Pro 64-bit | Windows 10 Home 32-bit
No, I have nothing to do with X1, just a user since 2004.
Kenward
X1 Guru
X1 Guru
 
Posts: 4076
Joined: Tue Apr 20, 2004 2:35 am
Location: UK


Return to X1 Professional Client 6.5 (Beta)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests