X1 Search Results Not Complete?

Do you want to see something in X1? Do you dislike something about X1? Let us know!

Moderator: Mods

X1 Search Results Not Complete?

Postby tuxster » Tue Feb 15, 2005 11:01 am

I am using Version 5.0 (Build 1500zzb) on Windows XP Professional, my email is in Outlook Express.

I have a bunch of emails that show up when I search for one phrase but don't when I search for another. Changing the actual information, let me give you an example:

I have two emails SENT TO jdoe@somewhere.com

If I search using "doe" (the person's last name) as the keyword (either in the "search" box, or the "to" box, these two emails do not show up in the results.

However, if I search using "somewhere" or "jdoe", this time they do show up in the results.

Is this a bug? Is there anything I can do to correct the situation?

Thanks,

Tuxster
tuxster
 
Posts: 2
Joined: Tue Feb 15, 2005 10:57 am

Postby tuxster » Tue Feb 15, 2005 11:30 am

Actually, going through the beta discussion forum, I noticed that partial matches are only supported when they start at the beginning of a word. That's why it can't find "doe" but can find "jdo" or "jdoe"...

Please accept this as a feature request for substring search. That is partial matches anywhere within the word, at least for the headers of emails...

Thanks!
tuxster
 
Posts: 2
Joined: Tue Feb 15, 2005 10:57 am


Return to Feature Requests and Gripes

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 49 guests

cron