v5.5 what a dog!

Do you want to see something in X1? Do you dislike something about X1? Let us know!

Moderator: Mods

v5.5 what a dog!

Postby henryg_1 » Mon Apr 03, 2006 4:30 am

Just upgraded, BUT NOT for long!!. How can a release that has has taken so long to come out of beta be so poor??
Henry
henryg_1
 
Posts: 31
Joined: Tue Nov 15, 2005 6:51 am

I have had no such problems with 5.5

Postby WaltJo » Mon Apr 03, 2006 8:03 am

5.5 works fine for me. I like the new features and it seems just as fast as the older versions.

I have some trouble with the outlook calender on one machine but otherwise all is well.
Walt
WaltJo
 
Posts: 48
Joined: Fri Apr 30, 2004 7:38 am

Re: v5.5 what a dog!

Postby w0qj » Mon Apr 03, 2006 8:03 am

[quote="henryg_1"]...How can a [XDS v5.5] release that has has taken so long to come out of beta be so poor??[/quote]



Hmm... so what don't you like about it?
Perhaps it would help if you can restate it in a form of Feature Request to X1... i'm sure they'll listen...

Here are some exciting features of XDS v5.5 just released
http://forums.x1.com/viewtopic.php?t=2332
Rgds / Mr. Wong

"It is what X1 can do with the information found that is important."
w0qj
X1 Guru
X1 Guru
 
Posts: 1183
Joined: Wed Jun 16, 2004 3:53 am
Location: Hong Kong

Postby BillChapman » Mon Apr 03, 2006 9:31 am

5.5 (and 5.5.1) work great for me. I was suspicious about real-time indexing, but I'm now a convert.
BillChapman
X1 Super User
X1 Super User
 
Posts: 136
Joined: Wed Nov 17, 2004 7:19 pm

Another try/chance but still problems

Postby henryg_1 » Fri Apr 07, 2006 9:10 am

In case I had been a bit harsh, and as I would like my appointments indexed, with considerable trepidation I tried v5.5 again, and it seems a bit better this time - perhaps as I only let it loose on my documents and Thunderbird emails first.

However, when I index Outlook 2000 (appointments and contacts only) it is not picking up any entries. I do not use Outlook for email at all. I have checked the folder options to ensure that X1 could see the data, and that looks ok, and also did a clear and reindex in case it had become confused. Still no joy.

At one point there was a 'complaint' dialog that the email client was not set, but I checked and it is correctly set as Thunderbird.

Dell 8300, P4 2.6gHz, 1gb DDR Ram.

Anyone any suggestions please?
Henry
henryg_1
 
Posts: 31
Joined: Tue Nov 15, 2005 6:51 am

when I index Outlook 2000 (appointments and contacts only) i

Postby WaltJo » Fri Apr 07, 2006 9:44 am

I have 5.5.1 installed on two machines. One works correctly with outlook 2002 indexing email/contacts/calendar/tasks. The second is OK except it only picks up small number of Calendar entries! I think the problem may be with the Outlook 2000 on the second machine but I have not tried to verify that theory.

Has anyone else succeeded with Outlook 2000?
Walt
WaltJo
 
Posts: 48
Joined: Fri Apr 30, 2004 7:38 am

Postby henryg_1 » Sat Apr 08, 2006 5:10 am

With no changes to my system, X1 v5.5.1 is now crashing every time it is loaded with 'access violation error in X1.exe'. I allowed the error reports to be sent.

It seems the canine connection is back. Reverting to v5.4 again! This really is just too poor.
Henry
henryg_1
 
Posts: 31
Joined: Tue Nov 15, 2005 6:51 am

Postby w0qj » Sun Apr 09, 2006 11:00 pm

Did you contact X1 technical support directly, and did it work out?

You can also downgrade to the last major release of XDS v5.2.3 here:
http://forums.x1.com/viewtopic.php?t=2380
Rgds / Mr. Wong

"It is what X1 can do with the information found that is important."
w0qj
X1 Guru
X1 Guru
 
Posts: 1183
Joined: Wed Jun 16, 2004 3:53 am
Location: Hong Kong

Postby henryg_1 » Mon Apr 10, 2006 1:28 am

Did you contact X1 technical support directly, and did it work out?

No, I assumed they read these forums, but I will give them a go direct.

You can also downgrade to the last major release of XDS v5.2.3

Oops, that's what I have gone back to.

I use disk images, so I was able to drop my system back a month or so the first time, and took the precaution of taking a new image immediatedly before trying again, so that it only took 10 minutes to get rid of.
Henry
henryg_1
 
Posts: 31
Joined: Tue Nov 15, 2005 6:51 am

Postby henryg_1 » Mon Apr 10, 2006 1:31 am

Did you contact X1 technical support directly, and did it work out?

No, I assumed they read these forums, but I will give them a go direct.


Actually, I see no point. It is absolutely clear from other topic posts, let alone the numerous beta conference posts pre release, that X1 are aware of the problems, and they should issue a PUBLIC statement of what is being done about it, if anything, instead of just advising how to downgrade. I can only hope that the attitude is not one of 'if we ignore them the unhappy few will go away'.
Henry
henryg_1
 
Posts: 31
Joined: Tue Nov 15, 2005 6:51 am

Postby JerryP » Sat Jun 03, 2006 4:20 pm

I went back to 5.2.3 and it works fine.

It's incredible that X1 cannot get QUALITY upgrades released.

:( :roll: :( :evil: :x
Jerry
JerryP
 
Posts: 4
Joined: Wed Sep 14, 2005 4:27 am


Return to Feature Requests and Gripes

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 21 guests

cron