Page 1 of 1

X1 won't open after "Shell swap" - only shows on t

PostPosted: Wed Aug 27, 2008 6:23 am
by webdad
My laptop video flaked out and my tech support moved my Hard drive to a new shell. Now, whenever I try to launch X1, the icon shows in the task bar at the bottom but X1 never appears on the screen.

I'm on vista and if I hold my mouse over the icon, the preview of the app appears above the taskbar, but clicking the icon only results in the X1 icon disappearing.

No errors appear on the screen.

Any ideas of an error log to look at, or how to reset X1?

I thought installing the latest client would reset everything but that didn't appear to do anything.

Do I have to do an uninstall / reinstall?

Thanks.

hmm. working now

PostPosted: Wed Aug 27, 2008 10:37 am
by webdad
Hmm. now it seems to be working fine. Not sure if an index was corrupted and subsequently corrected or what.

PostPosted: Wed Aug 27, 2008 11:59 am
by tjh
Glad that you got it sorted!