Page 1 of 1

8.3 beta still blows up on Windows boot

PostPosted: Sat Oct 04, 2014 2:48 am
by Kenward
Like earlier versions, the new beta build still throws this oldie but goodie:

Image

Re: 8.3 beta still blows up on Windows boot

PostPosted: Sat Oct 04, 2014 9:21 am
by gjbthx1
Confirmed here as well. I have resigned myself to the fact, that I have to start X1 once, wait for it to throw up the error, then restart and all runs OK.

Re: 8.3 beta still blows up on Windows boot

PostPosted: Sat Oct 04, 2014 10:57 am
by Kenward
My strategy is not to let X1 start at boot, but to allow the indexing to start on the assumption that it will be up to date when I do want to use it.

Re: 8.3 beta still blows up on Windows boot

PostPosted: Fri Oct 17, 2014 8:26 am
by Kenward
Feedback from X1 suggests that this behaviour is down to the fact that I have a number of files (more than 75,000 PDFs alone) and X1 is timing out before it can establish a connection with the index.

Re: 8.3 beta still blows up on Windows boot

PostPosted: Fri Oct 17, 2014 8:51 am
by Jogy
Kenward wrote:Feedback from X1 suggests that this behaviour is down to the fact that I have a number of files (more than 75,000 PDFs alone) and X1 is timing out before it can establish a connection with the index.


Also, do you have any Network shares indexed?

Re: 8.3 beta still blows up on Windows boot

PostPosted: Fri Oct 17, 2014 9:57 am
by Kenward
Jogy wrote:Also, do you have any Network shares indexed?


No, but quite a bit of IMAP. Does that qualify?