UnmanagedCodeException

Bugs - Put em' here! We'll Squash them.

Moderator: Mods

UnmanagedCodeException

Postby snorkelman » Wed Aug 31, 2016 11:07 am

Upgraded from Windows 7 to Windows 10 with a complete fresh install of both Windows and X1 8.4.1

My indexing is not getting very far - I get the familiar "Connection with the X1 Service has been lost". Seems to always happen when indexing PST files for Outlook 2013.

Attaching the crash.xml below

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<CrashLog>
<User LogID="0" InstallID="d7a0215c-1386-4e81-9546-9435a490680e" Email="" CountryCode="1" Company="" ChannelName="X1">
<UserDescription />
</User>
<CrashDetails CrashDate="2016-08-31 17:57:50" CrashDateInfo="Utc (Utc offset -04:00)" BuildNumber="5003pj" AppName="X1Pro" AppComponent="X1ServiceHost.exe" MiniDumpFileName="deae2f3a-b645-4070-a8ab-11a3b37b9913">
<Data />
<ErrorMessage>UnmanagedCodeException: Crash in X1IndexCore.dll (address 0x84953)</ErrorMessage>
<HelpLink />
<StackTrace />
<TypedValues>(Int32)HResult=-2146233088
</TypedValues>
<InnerException />
<CurrentManagedStack>LogCrash at offset 1054 in file:line:column &lt;filename unknown&gt;:0:0
LogCrash at offset 90 in file:line:column &lt;filename unknown&gt;:0:0
a at offset 374 in file:line:column &lt;filename unknown&gt;:0:0
</CurrentManagedStack>
</CrashDetails>
<ComputerDetails>
<OS CodeSet="1252" OSLanguage="1033" PAEEnabled="" IsPrimaryOS="True" OperatingSystemSKU="48" OSProductSuite="256" ProductType="1" OtherTypeDescription="" MaxProcessMemorySize="137438953344">
<DetailedOSDescription>6.2.9200.0, , Win32NT</DetailedOSDescription>
<BootDevice>\Device\HarddiskVolume2</BootDevice>
<SystemDevice>\Device\HarddiskVolume4</SystemDevice>
<SystemDirectory>C:\Windows\system32</SystemDirectory>
<WindowsDirectory>C:\Windows</WindowsDirectory>
</OS>
<LastBootUpTime>3.46</LastBootUpTime>
<CPU>Intel(R) Core(TM) i7-6820HQ CPU @ 2.70GHz - Intel64 Family 6 Model 94 Stepping 3</CPU>
<VirtualMem>Free: 10954624kb of 19654748kb</VirtualMem>
<PhysicalMem>Free: 9289124kb of 16640092kb</PhysicalMem>
<PageFileMem>Free: 2975044kb of 3014656kb</PageFileMem>
<HDDs>
<LogicalHardDrive Name="C:" Free="433414209536" Size="511136043008" />
</HDDs>
<OutlookVersion />
<MapiVersion />
<FirefoxVersion />
<DotNetVersions>
<DotNetVerion>2.0.50727.4927</DotNetVerion>
<DotNetVerion>3.0.30729.4926</DotNetVerion>
<DotNetVerion>3.5.30729.4926</DotNetVerion>
<DotNetVerion>4.6.01586</DotNetVerion>
<DotNetVerion>4.0.0.0</DotNetVerion>
</DotNetVersions>
</ComputerDetails>
</CrashLog>
snorkelman
 
Posts: 2
Joined: Wed Aug 31, 2016 11:03 am

Return to Bugs V8

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 30 guests

cron