Page 1 of 1

Buy Now Button

PostPosted: Thu May 09, 2013 1:40 pm
by Suliman
Why is there a big "Buy Now" button on my X1 screen when I've already purchased?

Re: Buy Now Button

PostPosted: Thu May 09, 2013 2:34 pm
by Kenward
That seems to have come with the instant update.

I have it too.

Yet another problem with the new license regime? I smell trouble in the making here.

Re: Buy Now Button

PostPosted: Fri May 10, 2013 1:48 am
by Kenward
It looks like this may go away when you reboot.

I don't see it here today.

Re: Buy Now Button

PostPosted: Fri May 10, 2013 4:44 am
by Suliman
After yet another reboot it's now gone for me too! Good...