Column Sizes

Please post all issues related to X1 Search 8 Releases here!

Moderator: Mods

Column Sizes

Postby franners » Wed Jan 09, 2019 3:48 am

Hello,

Great product. I do have a problem however with the colum sizes not being retained after program restart. I have to reset them to readable widths each tiem I run X1. Painful. I have tried exiting program using right click on notification icon as suggested in these forums to no avail.Version 8.6.1 6003fa 64bit.

Matt
franners
 
Posts: 3
Joined: Wed Sep 11, 2013 6:00 am

Re: Column Sizes

Postby Kenward » Fri Jan 11, 2019 11:41 am

Try this:
  • >> Menu
  • >> Options
  • >> Search
  • >> Disable "Proportionally resize columns ...."
MK
X1 Search 8.6.1 - Build 6003fa (64-bit)
Windows 10 Pro 64-bit | Windows 10 Home 32-bit
No, I have nothing to do with X1, just a user since 2004.
Kenward
X1 Guru
X1 Guru
 
Posts: 4137
Joined: Tue Apr 20, 2004 2:35 am
Location: UK


Return to X1® Search 8 Releases

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests

cron